Οι εκλογές της Παρασκευής σηματοδοτούν μια νέα αρχή για τον Ερασιτέχνη ΑΟΞ αλλά και για για όλους εμάς

Ο Ερασιτέχνης ΑΟΞ ήταν ένα κομμάτι το οποίο απασχόλησε αρκετά όλους μας αλλά κυρίως όσους ασχολήθηκαν εις βάθους ώστε να βρεθεί “φως στο τούνελ”. Αρχής γενομένης την Παρασκευή με τις εκλογές , ο Ερασιτέχνης ΑΟΞ, πρώτα ο θεός , μπαίνει σε μια “νέα σελίδα” αν μπορούμε να το πούμε έτσι.

Η εβδομάδα αυτή, όπως καταλαβαίνετε , είναι μια αρκετά κρίσιμη εβδομάδα καθώς τόσο ο Ερασιτέχνης , όσο και ο ΑΟΞ γενικότερα ετοιμάζονται για την επόμενη μέρα, μια νέα ημέρα η οποία θα χτιστεί πάνω σε γερές βάσεις ώστε η ομάδα να καταφέρει να ορθοποδήσει αρχικά και μεταγενέστερα να πρωταγωνιστήσει στις υψηλές κατηγορίες. Παρόλα αυτά , για να φτάσουμε να μιλάμε για τις υψηλές κατηγορίες χρειάζεται χρόνος, υπομονή, πίστη και ΣΤΗΡΙΞΗ.

Το όλο εγχείρημα και η όλη προσπάθεια με την επαναλειτουργία του Ερασιτέχνη ΑΟΞ ,στα μάτια μου, δεν είναι μόνο η ομάδα να ξεκινήσει ξανά να αγωνίζεται. Φυσικά και αυτός είναι ο στόχος μην παρεξηγηθώ. Ένας άλλος σημαντικός στόχος όμως είναι ο κόσμος της πόλης να αγκαλιάσει ξανά την ομάδα, να περιμένει με αγωνία να έρθει η Κυριακή για να πάει στο γήπεδο , να επιστρέψει πίσω ο ρομαντισμός των παλαιών ετών όπου κυριολεκτικά όλη η πόλη ζούσε και ανέπνεε για τον ΑΟΞ. Αυτή η πόλη και στα τωρινά χρόνια αλλά κυρίως στα παλιά , είχε αποδείξει ότι είναι εδώ για τα δύσκολα.

Κλείνοντας εδώ η Παρασκευή είναι μια σημαντική ημέρα για τον Ερασιτέχνη ΑΟΞ, για την πόλη όλη! Από τις εκλογές και μετά λοιπόν θα ξεκινήσει ένας διαρκείς αγώνας που μόνο εύκολος δεν θα είναι, καθώς πρέπει πολλά θέματα να μπουν ξανά σε μια σειρά. Με τους σωστούς ανθρώπους πίσω από την προσπάθεια αυτή, κάθε εμπόδιο και δυσκολία θα ξεπεραστεί , κάθε χαρά θα γίνει χαρά ΟΛΩΝ μας και ΜΑΖΙ θα φτάσουμε βήμα βήμα την φορά , τον ΑΟΞ μας εκεί που του ανήκει , στην ΚΟΡΥΦΗ!

One thought on “Οι εκλογές της Παρασκευής σηματοδοτούν μια νέα αρχή για τον Ερασιτέχνη ΑΟΞ αλλά και για για όλους εμάς

  1. Η προσπάθεια δεν ξεκινά με τον καλύτερο τρόπο όταν υπάρχουν αποκλεισμοί πριν καν ξεκινήσει
    Ποιος αποφάσισε να γράψει μόνο 20 αιτήσεις και ποιοι θα είναι αυτοί και δεν έγραψε τις υπόλοιπες 800
    Δεν ξεκινάμε καλά
    Και μετά θα μας λένε θέλουμε την συμμετοχή του κόσμου γιατί μόνο έτσι θα πάμε μπροστά
    ΑΛΛΆ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΆΛΛΟΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΧΩΡΊΣ ΕΣΈΝΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *