Δήλωση – Παρέμβαση Χατζημεστή σχετικά με το ζήτημα των εκλογών στον Ερασιτέχνη ΑΟΞ

Mε τηλεφωνική παρεμβαση του στο next tv και στην εκπομπη ανοιχτη γραμμη του Πάνου Παπαδόπουλου, ο προεδρος του Ορφέα Ξάνθης και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΟΞ , Μπάμπης Χατζημεστής, προέβει σε δηλώσεις σχετικά με τις εκλογες στον Ερασιτέχνη ΑΟΞ.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜE το ρεπορτάζ που επιμελήθηκε στην σελίδα της η αδέσμευτη Θράκης καθώς και τις δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος του Ορφέα στην εκπομπή του Πάνου Παπαδόπουλου, ανοιχτή γραμμή

ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ :

Μετά την οριστική γραπτή παραίτηση του Παναγιώτη Σιδέρη από τη θέση του «Προέδρου»  του Ερασιτέχνη ΑΟΞ και την απόφαση της Γεν. Συνέλευσης του Συλλόγου να αναλάβει νέος προσωρινός Πρόεδρος ο δικηγόρος Κώστας Ψωμάς.

Συγκεκριμένα ο μεγαλομέτοχος του ΟΡΦΕΑ Ξάνθης αποκάλυψε ότι «για να πεισθεί ο Παναγιώτης Σιδέρης και να «παραιτηθεί» γραπτώς από Πρόεδρος, θα «καλυφθεί» το χρέος του συλλόγου που φτάνει τις 90.000 ευρώ, αφού έχει να καταθέσει φορολογική δήλωση εδώ και…. 19 χρόνια!!!

Μάλιστα όπως αποκάλυψε ο Μπάμπης Χατζημεστής, ήδη μέλος του Δ.Σ. που δεν προσκλήθηκε παράνομα στη γενική συνέλευση αλλά και άλλα μέλη –δεν προσκλήθηκε ούτε ο ίδιος αν και πλήρωνε τις συνδρομές του- πρόκειται να παρέμβει στο Πρωτοδικείο και να  ΑΚΥΡΩΣΕΙ την Απόφαση της Γενικής συνέλευσης ως ΠΑΡΑΝΟΜΗ για να παρέμβει «φίλαθλος-στέλεχος» του νέου Ερασιτέχνη ΑΟΞ και προφανώς και των XanthiFans λέγοντας ότι «στην περίπτωση αυτή, θα έρθει όμως κόντρα με όλη την Ξάνθη»

Δείτε όλο το αποκαλυπτικό βίντεο με την τρομερή συνέντευξη του Μπάμπη Χατζημεστή στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Πάνου Παπαδόπουλου για τον νέο Ερασιτέχνη ΑΟΞ αλλά και τι είπε για τον ΑΡΗ ΑΒΑΤΟΥ που κατόρθωσε να παραμείνει στην Γ’ Εθνική κατηγορία για 6η συνεχή χρονιά χάρις στον αγωνιστή Πρόεδρό του και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με το ψηφοδέλτιο του Στράτου Κοντού, Ηλία Κοτόπουλο.

TO ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΕΧΤ ΤV

ΠΗΓΗ : Αδέσμευτη Θράκης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *