Μάκης Τζάτζος : «H αλλαγή σελίδας στον ερασιτέχνη ΑΟΞ σημαίνει την αρχή για την νέα εποχή του συλλόγου»

Ένας από τους σπουδαιότερους Έλληνες που φόρεσαν την φανέλα με τον Δημόκριτο στο στήθος και έγραψαν το όνομα τους με χρυσά γράμματα στα βιβλία του συλλόγου μας , Ο Μάκης Τζάτζος , με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook σχολίασε την σημερινή έκβαση των εκλογών ενώ ευχήθηκε και καλή αρχή στην νέα διοίκηση.

Η ανάρτηση του :

Καλησπέρα είχαμε σήμερα αλλαγή σελίδας στον ερασιτεχνη ΑΟΞ που ήταν μια από τις αιτίες που είχαμε την εξαφάνιση της ομάδας από τον ποδοσφαιρικό χαρτη,μάλλον αρχίζει μια νέα σελίδα μετά την περιπέτεια που πέρασε το τι έχει γίνει νομίζω τα γνωρίζετε όλοι, κάποιοι κρατάνε ότι τους αρέσει ή τους συμφέρει στην περιπέτεια της ομάδας μας αλλά εγώ θέλω να τονίσω η αλλαγή σελίδας στον ερασιτέχνη ΑΟΞ σημαίνει την αρχή για την νέα εποχή του Συλλόγου που ήταν για Χρόνια σημείο αναφοράς σε Αθλητικό και κοινωνικό επίπεδο για όλη την Ξάνθη και κυρίως για την Θράκη.Καλη αρχή στην Νέα Διοίκηση και να είναι ενωτική και ανοιχτή για όλο τον κόσμο χωρίς αποκλεισμούς και να δημιουργήσει έναν πυρήνα φιλαθλων στηριζόμενη και στην ιστορικότητα του Συλλόγου μας,ο ΑΟΞ δεν πέθανε αλλά θα αναγεννηθεί από τις στάχτες του,Η έλλειψη του φέτος μας δυναμώνει για να στηρίξουμε την προσπάθεια αυτή.

One thought on “Μάκης Τζάτζος : «H αλλαγή σελίδας στον ερασιτέχνη ΑΟΞ σημαίνει την αρχή για την νέα εποχή του συλλόγου»

  1. Θέλουμε να ξαναδούμε την ομάδα εκεί που ανήκει στα μεγάλα σαλόνια. Με αυτήν μεγαλώσαμε. Και ήμασταν περήφανοι και θα ξαναγίνουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *