Θετικό πρόσημο από την πρώτη ημέρα εγγραφής μελών για τον ΑΟΞ

Χθες ήταν η “πρεμιέρα” για ένα σημαντικό κομμάτι που αφορά την ομάδα μας. Χθες ξεκίνησαν οι εγγραφές μελών στον ΑΟΞ και ο φίλαθλος κόσμος της πόλης έσπευσε να στήριξη την νέα προσπάθεια. Κόσμος και ομάδα γίνονται ξανά ένα, με μοναδικό στόχο την γιγάντωση του σωματείου μας. Το πρόσημο από την πρώτη ημέρα, θετικό με τις εγγραφές να συνεχίζονται Πέμπτη και Παρασκευή από τις 18:00 έως τις 21:00.

Η ανακοίνωση του ΑΟΞ :

Η πραγματικότητα είναι πως αυτό ακριβώς θέλουμε. Να αντιληφθεί η πόλη πως πλέον ο λόγος όλων μας έχει αξία , η όποια πρόταση των φιλάθλων με την συμμετοχή στα κοινά του ΑΟΞ, μπορεί να είναι ευοδωτική για τον σύλλογο.

Καλημέρα στην Ξάνθη. Πρώτη μέρα εγγραφών χτες και ευχαριστούμε όλους τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο κατάστημα “Σπάρτακοι 82” για να στελεχώσουν ως μέλη τον ΑΟΞ .

Ατελείωτες συζητήσεις, όνειρα, προτάσεις , στόχοι και φιλοδοξίες.

Τρίτη , Πέμπτη και Παρασκευή, 18.00-21.00 οι εγγραφές για τον αγαπημένο μας σύλλογο στο κατάστημα “Σπάρτακοι 82” στο γήπεδο του ΑΟΞ. Μόνο με την ταυτότητα σας.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα η λειτουργία των υπολοίπων social και φυσικά η διαδικτυακή μας σελίδα , εύχρηστη και με το link εγγραφής στον ΑΟΞ για όσους είναι από μακριά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *