Ο κόσμος αποφασίζει για το επόμενο σήμα του ΑΟΞ

Ο λόγος περνάει στον Ξανθιώτη πλεον. Με ψηφοφορία στο προφίλ του ΑΟΞ εμείς οι φίλαθλοι της ομάδας αποφασίζουμε ποιο σήμα θα αντιπροσωπεύει την νέα αρχή της ομάδας μας . Χρόνος υπάρχει αρκετός , επομένως δείτε τα καλά και αποφασίστε.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΟΞ :

NEW LOGO

Ο Αθλητικός Όμιλος Ξάνθης με απόλυτο σεβασμό στην ιστορία του και με όραμα τον κόσμο ως πρωταγωνιστή στην νέα εποχή, ανακοινώνει την διενέργεια δημοψηφίσματος με τους φιλάθλους να αποφασίζουν για το επόμενο έμβλημα της ομάδας.

Ο ΑΟΞ μας μπαίνει σε μια νέα εποχή μεταμόρφωσης και αναγέννησης, μια εποχή που συμπεριλαμβάνει την περηφάνια για το παρελθόν αλλά και την ελπίδα για το μέλλον που έρχεται και η οποία ως μοναδικό στόχο έχει την άνοδο μας στα υψηλά επαγγελματικά στρώματα του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Καθώς η ιστορία συνεχίζεται, ένα νέο brand θέλουμε να δώσει την ώθηση εκείνη που θα συνδέσει τις παλαιότερες γενιές με την νεολαία της πόλης που στοχεύουμε να κερδίσει τις κερκίδες του γηπέδου μας. Με γνώμονα την ανάγκη του κόσμου να εκφράζει την υποστήριξη του και να διαδραματίζει ενεργό ρόλο στις εξελίξεις, σας καλούμε να αποφασίσετε ανάμεσα στα δύο σήματα που ακολουθούν.

Με τον Δημόκριτο πρωταγωνιστή, πατάμε “Νοιάζομαι” για το πρώτο σήμα (1ο) με ανοιχτό τον Δημόκριτο εντός του και τα γράμματα “ΑΟΞ” μέσα σε αυτό και “Καρδούλα” για το κλειστό σήμα (2) με τον Δημόκριτο. Τα δυο σήματα έχουν ως κοινό στοιχείο το “AOΞ FC 1967”.

Η ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί το ερχόμενο Σάββατο στις 20.00

ΤΟ ΛΙΝΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0zCxpTHKEEikxzJaCifHnxRzXenGfqLS3fBUTE2Ygmf5mH1Apt8mwjPZ27xJothM5l&id=100092466194920

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *