55 χρόνια ΑΟΞ

55 χρόνια ΑΟΞ. 55 χρόνια ένδοξης ιστορίας με πολλές επιτυχίες και στιγμές που θα μείνεις αξέχαστες στο μυαλό κάθε οπαδού της ομάδας μας. Το καμάρι της πόλης, της Θράκης όλης το μακρινό 1967 δημιουργήθηκε και μπηκε στη ζωή όλων μας και έκτοτε την έχει αλλάξει ριζικά.

Τα φετινά γενέθλια όμως, δεν θυμίζουν σε τίποτα όλα τα προηγούμενα . Η σημερινή ιστορική ημέρα έρχεται να συνάντηση ίσως την πιο δύσκολη κατάσταση την οποία έχει συναντήσει μέχρι τώρα ο σύλλογος μας. Ένα αβέβαιο αύριο, μια σύγχυση σχετικά με το τι γίνεται στον σύλλογο και αρκετό άγχος και φόβος για το πια θα είναι η κατάληξη εν τέλει.

Μέσα από την κατάσταση αυτή που βιώνει ο σύλλογος μας και λόγο της ιστορικής αυτής ημέρας το μήνυμα που εγώ θα ήθελα να περάσω είναι αυτό της ενότητας . Οι μέρες αυτές είναι δύσκολες για όλους μας , τα νεύρα το άγχος και η πίεση που αισθάνεται ο καθένας μας σχετικά με το αύριο του συλλόγου μας είναι γνωστά . ΜΑΖΙ όμως πρέπει σαν μια γροθιά να σταθούμε εδώ για τον ΑΟΞ. Η ενότητα είναι η μόνη λύση . Ο σύλλογος αυτός ΠΡΕΠΕΙ να υπάρχει και μετά από αυτές τις μέρες, ΠΡΕΠΕΙ να ανθίσει ΞΑΝΑ ,πρέπει να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στις μεγάλες κατηγορίες.

Ας μην ξεχνάμε όμως και κάτι βασικό! Μέσα σε αυτά τα 55 χρόνια ένδοξης ιστορίας του συλλόγου έχουν περάσει μεγάλες προσωπικότητες από τον σύλλογο. Παίχτες, προπονητές, παράγοντες! Όλοι τους άφησαν και μια κληρονομιά για να τους θυμόμαστε εμείς σήμερα και να αναπολούμε με χαρά εκείνες τις ημέρες. ΑΟΞ είναι όμως και ο σπουδαίος κόσμος του , που στα δύσκολα ΠΟΤΕ δεν γύρισε την πλάτη του και ΠΑΝΤΑ ήταν εκεί για την ομάδα, ότι και αν χρειάζονταν , όπου και αν το χρειάζονταν!

Χρόνια πολλά ΑΟΞΑΡΑ μου! Εμείς θα είμαστε εδώ ,οποία και αν είναι εν τέλη η κατάληξη της ιστορίας αυτής!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *