Η αναφορά της ΠΑΕ για την σημερινή ημέρα

Χωρίς λόγια, αλλά με μια φωτογραφία που δείχνει ένα τοίχο /ντουβάρι και τον αριθμό 55 αποφάσισε η ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ να γιορτάσει την σημερινή ημέρα.

Δεν θα μπώ στην διαδικασία να σχολιάσω την φωτογραφία. Γνωρίζω πως έχει δεχθεί κριτική και δεν θα αρνηθώ το γεγονός πως και εγώ περίμενα κάτι πιο..εντυπωσιακό ! Σίγουρα όταν βλέπεις ένα ντουβάρι με ένα αριθμό η πρώτη εντύπωση δεν είναι και η καλύτερη . Σε αυτό το σημείο θέλω να ΤΟΝΙΣΤΕΙ πως δεν κρίνω σε καμία περίπτωση όσους εξέφρασαν την άποψη τους για την φωτογραφία,αντιθέτως σέβομαι όλων την γνώμη ! Δημοκρατία έχουμε ο καθένας μπορεί να γράφει και να λέει ανοιχτά τα πιστεύω του.

Προσωπικά όμως , κάθομαι και παρατηρώ για πολλές ώρες την συγκεκριμένη φωτογραφία. Αρνούμε να δεχθώ πως πρόκειται για “προχειροδουλειά”. Σε καμία περίπτωση δεν είμαι ειδικός , αλλά μήπως η ΠΑΕ θέλει να περάσει κάποιο μήνυμα μέσω αυτής της φωτογραφίας ; Μήπως αυτό το ντουβάρι που από κάτω αρχίζει και “φτιάχνει” κάπως μπορεί να σημαίνει κάτι θετικό;

Βεβαια για να είμαι και ρεαλιστής , η εικόνα μπορεί να απεικονίζει και την σημερινή κατάσταση. Ότι ουσιαστικά βιώνουμε μια πέτρινη περίοδο . Δεν γνωρίζω ειλικρινά. Καλώς ή κακός εγώ προσωπικά αρνούμε να δεχθώ πως η εικόνα αυτή είναι προχειροδουλειά ,ίσα ίσα δηλαδή να ανεβεί ,ώστε να βγει από την υποχρέωση η ομάδα για την σημερινή ημέρα.

Μην με κρίνεις , προσπαθώ να βρω κάτι θετικό μπας και χαμογελάσει το χειλάκι μου. Ενδεχόμενος να είμαι υπεραισιόδοξος και να ψάχνω να βρώ το θετικό εκεί που δεν υπάρχει ! Θα φανεί ..

Για την ιστορία παρατηρώ κάποια σαϊτ (ΟΧΙ της πόλης ) να κάνουν ήδη αναφορές σχετικά με την φωτογραφία αυτή με σχόλια , ναι πολύ καλα φαντάζεστε , καθόλου κολακευτικά !

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ XANTHIFC

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *