Νίκος Πετρουλάκης για ΑΟΞ και Τούρκικο ενδιαφέρον

Στην Κυριακάτικη εφημερίδα «Live Sport» την οποία υπογράφει ο Νίκος Πετρουλάκης, έγινε αναφορά στην περίπτωση του ΑΟΞ. Ο γνωστός δημοσιογράφος έκανε λόγο για ενδιαφέρον Τούρκο επιχειρηματία να μπει στην Θράκη και στην Ξάνθη.

Δεν είναι η πρώτη φορά που φέτος το καλοκαίρι θα ακούσουμε για τουρκικό ενδιαφέρον και παρόμοιες συζητήσεις . Ο Πετρουλάκης παρόλα αυτά κάνει λόγο πως ο Ανδρέας Γκλαβίνης, για λογαριασμό του Bill Papas φαίνεται να κανονίζει το ραντεβού . Πιο συγκεκριμένα ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρει «Τούρκοι θέλουν να μπουν στην Θράκη για τους γνωστούς λόγους και για λογαριασμό του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Μπιλ Πάπας, το μέλος της διοίκησης Ανδρέας Γκλαβίνης, φαίνεται ότι έχει αναλάβει να κλείσει τα ραντεβού με υποψήφιους επενδυτές και ορλιστηκε ένα ραντεβού με μειονοτικό επιχειρηματία της Ξάνθης, ο οποίος εκπροσωπεί Τούρκο επενδυτή, προκειμένου να συζητήσουν το μείζον θέμα της ομάδας και την εκδήλωση ενδιαφέροντος εκ μέρους του εντολέα του».

Στην συνέχεια ο Νίκος Πετρουλάκης , με βάση πάντα πληροφορίες που ο ίδιος εχει, αναφέρει «ο Τούρκος επνδυτής ενδιαφέρθηκε να αγοράσει τόσο τις αθλητικές εγκαταστάσεις, με λεφτά της κυβέρνησης , όσο και την ομάδα, κάτι που όπως πληροφορηθήκαμε, δεν έγινε αρχικά αποδεκτό από τον μεγαλομέτοχο, αφού προτίθεται να πουλήσει τις εγκαταστασεις, όχι όμως και την ομάδα».

Ο Bill Papas από την άλλη όμως φαίνεται να τονίζει το εξής «Δεν πουλάω την ομάδα σε Τούρκο, θα δώσω συνέντευξη Τύπου και θα πω την απόφασή μου», κάτι το οποίο αντικειμενικά είναι ΘΕΤΙΚΟ. Καιρό τώρα περιμένουν οι φίλαθλοι της ομάδας μας να ακούσουν τις σκέψεις και τις απόψεις του ιδιοκτήτη της ομάδας μας πάνω σε όλη αυτή την δύσκολη και πραγματικά πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε. Ελπίζουμε όντως στα σχέδια του Bill Papas να είναι μια μελλοντική (προτιμότερα ΑΜΕΣΗ) συνέντευξη τύπου για ΟΛΑ όσα έχουν λάβει χώρα τους τελευταίους μήνες.

Κλείνοντας ο Νίκος Πετρουλάκης έκανε μια αναφορά για το πως πρέπει να δει η κυβέρνηση ολα ολα αυτά λέγοντας το εξής Το θέμα είναι σοβαρό και δεν πρέπει να το δει χαλαρά (όπως βλέπει πολλά άλλα) η ελληνική κυβέρνηση».

Εγώ προσωπικά σαν Σταύρος Συρόπουλος και AOXTALK θέλω να τονίσω κάτι κλείνοντας το άρθρο αυτό . ΔΕΝ υιοθετώ και δεν επιβεβαιώνω ΚΑΜΙΑ από τις παραπάνω είδησης. Στο παρελθόν πολλές φορές ακούσαμε περί τουρκικού ενδιαφέροντος και εν τέλη ήταν άκαρπο . Δεν υιοθετώ ούτε τον τρόπο που γράφεται ότι γίνονται τα ραντεβού κλπ. Το μόνο που πραγματικά θέλω να πιστεύω ότι έχει βάση είναι αυτό με την συνέντευξη του Bill Papas. Αναπαράγω την είδηση μόνο και μόνο ώστε ο κόσμος να ξέρει τι ακούγεται γύρω από τον ΑΟΞ. Το αν η είδηση αυτή έχει βάση ή όχι , θα φανεί στο μέλλον . Εγώ εδώ θα είμαι να σας ενημερώσω για κάθε εξέλιξη . Με βάση την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ , ο Bill Papas και οι άνθρωποι του ψάχνουν για λύσεις χωρίς όμως να κάνουν γνωστό το τι είδους λύσεις ψάχνουν . Επομένως περιμένουμε για νεότερες εξελίξεις .

ΚΑΤΩ ΧΑΜΗΛΑ Η ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟΞ-ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ lIVE SPORT

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *