Ο τρόπος λειτουργίας του Ερασιτέχνη ΑΟΚ μπορεί να δείξει τον δρόμο και στον Ερασιτέχνη ΑΟΞ

Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί ο ερασιτέχνης ΑΟΚ, μπορεί να δείξει τον δρόμο και στον δικό μας ερασιτέχνη.

Χθες το μεσημέρι η ΠΑΕ Καβάλα στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook κοινοποίηση μια ευχαριστήρια δημοσίευση προς τον κόσμο της ομάδας για την στήριξη τους με τις έγραφες τους στον Ερασιτέχνη . Η ομάδα του ΑΟΚ περνάει συχνά πυκνά “φουρτούνες” και μάλιστα μπορούμε πολύ εύκολα να θυμηθούμε μια από αυτές καθώς ήταν και αρκετά πρόσφατα . Πέρσι τέτοια εποχή η Καβάλα έπαιζε με μη επαγγελματίες ποδοσφαιριστές στην Sl2 γνωρίζοντας πολύ βαριές ήττες , που μια από αυτές ήταν και το 0-6 από τον ΑΟΞ. Το καλοκαίρι ο επενδυτής της έφυγε και βρέθηκε ξανά στην Γ κατηγορία.

Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ

Σε αντίθεση δυστυχώς με τον δικό μας ανενεργό και χρεωμένο ερασιτέχνη , αυτός του ΑΟΚ ήταν εκεί έτοιμος να συνδράμει. Μαζί με τον κόσμο της λοιπόν, η Καβάλα θα προσπαθήσει να κάνει για ακόμα μια φορά ένα restart.

ΣΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΑΟΞ ΤΩΡΑ

Μέχρι την τελευταία φορά που ρώτησα για το τι γίνεται με τις αιτήσεις προς τον ερασιτέχνη δεν πήρα κάποια απάντηση σχετικά με το αν προχωράει η όχι η κατάσταση. Παρατηρώ μια σχετική καθυστέρηση στο θέμα αυτό η οποία πιστεύω ανησυχεί και τον υπόλοιπο φίλαθλο κόσμο της πόλης. Στην συνάντηση στο Αμφιθέατρο που έγινε αρχές του Νοέμβρη , έγινε μια πλήρης ανάλυση σχετικά με το πως θα προχωρήσουμε αλλά σημαντικό κομμάτι σε αυτό θα παίξει ο ερασιτέχνης .

Το παράδειγμα της Καβάλας το αναφέρω καθαρά και μόνο διότι πιστεύω πως κάπως έτσι πρέπει να λειτουργήσει και ο ΑΟΞ , μέχρι να βρεθεί κάποιος επενδυτής . Μην ξεχνάμε πως ο κόσμος είναι αυτός που τώρα πρέπει να στηρίξει και να δώσει τεράστια ώθηση ώστε να μπορέσει να βγει από την τωρινή κατάσταση ο ΑΟΞ μας!

Ελπίζω σύντομα να έχουμε νέα. Θετικά νέα, ώστε να μπορέσουμε του χρόνου να απολαύσουμε αγωνιστικά τον ΑΟΞ! Δεν μας νοιάζει η κατηγορία . Μας νοιάζει ο ΑΟΞ ,ο οποίος δεν πέθανε και θα συνεχίσει να υπάρχει !

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Καβάλας:

Ισχυρός ΑΟΚ σημαίνει ισχυρός Ερασιτέχνης ΑΟΚ.

Ο Α.Ο Καβάλα αισθάνεται αρχικά την υποχρέωση να ευχαριστήσει όλους τους φιλάθλους που είναι εγγεγραμμένα μέλη στον Ερασιτέχνη, ενισχύοντας την προσπάθεια μας για έναν ισχυρό σύλλογο με πολλά τμήματα που καλύπτουν ένα μεγάλο αθλητικό εύρος.

Με τη στήριξη όλων σας θα συνεχίσουμε να ξεπερνάμε τις δύσκολες καταστάσεις, που επηρεαζουν κατά περιόδους τον σύλλογο μας και θα συνεχίσουμε να ζούμε τον ΑΟΚ ως έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους της χώρας.

Καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο της Καβάλας να γίνει μέρος αυτής της προσπάθειας και να εγγραφεί/επανεγγραφεί στον Ερασιτέχνη Α.Ο Καβάλα ώστε να δίνουμε πάντα ραντεβού στα γήπεδα, δίπλα στην ομάδα μας! Πάντα δίπλα στην ιστορική “Αργώ”!!

Όσο περισσότεροι, τόσο ισχυρότεροι!

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email για να εγγραφείτε ως μέλη του ΑΟΚ. info@kavalafc.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *