Μπάμπης Τεννές : «Είχα καταλάβει ότι θα «σκάσει» το διοικητικό»

Συνέντευξη στο Gazzetta και συγκεκριμένα στον Παναγιώτη Δαλαταριώφ παραχώρησε λίγο πριν το τέλος του 2022 ο πρώην τεχνικός του ΑΟΞ, Μπάμπης Τεννές. Ο “μετρ των ανόδων” όπως συνηθίζει το ελληνικό ποδοσφαιρικό κοινό να τον αποκαλεί τα τελευταία χρόνια , παραχώρησε μια πλούσια συνέντευξη με αρχή , μέση και τέλος . Μίλησε για όλα όσα έχει πετύχει στον χώρο του ποδοσφαίρου και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην γίνει μια μικρή έστω αναφορά για το σύντομο πέρασμα του από την ομάδα της πόλης μας.

Σε συζητήσεις για τις ομάδες που έχει προπονήσει , ο δημοσιογράφος του Gazzetta αναφέρει πως δεν ήταν μόνο οι ομάδες που είχε αναφέρει νωρίτερα στην συνέντευξη του (Λαμία,Παναιτωλικός, Απολλων Σμύρνης ) “προκαλώντας ” τον έτσι να συνεχίσει την αναδρομή του και ενδεχομένως να αναφερθεί και στον ΑΟΞ. Ο Τεννές τότε αναφέρει το εξής : «Ήταν κι η Ξάνθη, που την ανέλαβα 6η-7η και χάσαμε την άνοδο με το goal average στα ματς με Παναιτωλικό. Νικήσαμε 2-1 στην έδρα μας και χάσαμε στο Αγρίνιο 1-0». Στην συνέχεια πρόσθεσε : «Εχω ρίξει την Ξάνθη στο μπαράζ με τον Απόλλωνα και μετά πήγα να την ανεβάσω κόντρα στον Παναιτωλικό που είχα ανεβάσει»

Η κουβέντα γρήγορα έφτασε στα διοικητικό του συλλόγου , κάτι αναμενόμενο καθώς σε πολλούς ακόμα έχει μείνει η απορία για το πως μια ομάδα που μέχρι τον Δεκέμβριο του 2021 έβγαζε υγεία ,προς τα έξω τουλάχιστον , βρέθηκε σε αυτό το αδιέξοδο σήμερα. Ο Μπάμπης Τεννές απάντησε , λύνοντας έτσι και την απορία όσων παραξενεύτηκαν με την απόφαση να μην συνεχίσει στο τιμόνι της ομάδας ο έμπειρος τεχνικός και την επόμενη χρόνια , μετά τα μπαράζ με τον Παναιτωλικό. Πιο αναλυτικά για την διοίκηση είπε : «Εσκασε λίγο πιο μετά το διοικητικό με τον Μπιλ Πάπας… Επειδή όμως το είχα καταλάβει, με το που τελειώνει το δεύτερο ματς δηλώνω παραίτηση και φεύγω. Χαρακτηριστικό ήταν ότι έχω ρίξει την Ξάνθη στο μπαράζ με τον Απόλλωνα και μετά πήγα να την ανεβάσω και να ρίξω την ομάδα που είχα ανεβάσει στην Α’ Εθνική».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *